RF_kruisjes

DISCLAIMER

DISCLAIMER – FRIENDSHIP AMSTERDAM

Deze website www.friendshipamsterdam.com (de “Website”) is eigendom van Rederij Friendship B.V, een onderneming met adres Oudezijds Voorburgwal 85, 1012EL, Amsterdam. Rederij Friendship B.V is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67776809.

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de Website. Door de Website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud Website
Rederij Friendship B.V behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de inhoud van de Website en deze disclaimer te wijzigen of te verwijderen zonder mededeling daarvan aan u te hoeven doen.

Rederij Friendship B.V besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud van de Website, maar het gebruik van (informatie op) de Website is voor eigen risico. Ondanks onze inspanning, kan het voorkomen dat de inhoud van de Website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. De inhoud van de Website wordt dan ook zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

Alle prijzen getoond op de Website zijn onder voorbehoud van kennelijke fouten door bijvoorbeeld een onjuiste invoer of technische problemen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten is Rederij Friendship B.V niet aansprakelijk. Op grond van dergelijke fouten komt geen overeenkomst tot stand tussen u en Rederij Friendship B.V.

Aansprakelijkheid
Rederij Friendship B.V is niet aansprakelijk voor enige schade of andere nadelige gevolgen door gebruik van (informatie op) de Website. Indien u handelingen verricht op basis van (informatie op) onze Website is dit voor uw eigen risico. Er komt geen overeenkomst tussen u en Rederij Friendship B.V tot stand op grond van kennelijke fouten en/of onvolledige of achterhaalde informatie.

Rederij Friendship B.V is niet aansprakelijk voor het als gevolg van een storing niet toegankelijk c.q. beschikbaar zijn van de Website en Rederij Friendship B.V is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor storingen in netwerken van derden door middel waarvan de toegang tot de Website wordt verkregen. Daarnaast is Rederij Friendship B.V niet aansprakelijkheid voor inhoud van de Website welke afkomstig is van derden.

De Website bevat hyperlinks naar websites van derden. Rederij Friendship B.V aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot (de inhoud van) deze websites en/of diensten van derden.

Intellectueel Eigendom
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website berusten bij Rederij Friendship B.V De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding, tenzij anders vermeld bij specifieke materialen.

Contact
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met ons via office@friendshipamsterdam.com.